IZABERI KNJIGU i saznaj sta ti donosi buducnost, zbog cega ces plakati?

IZABERI KNJIGU i saznaj sta ti donosi buducnost, zbog cega ces plakati?

14. siječnja 2024. 0 By Lala

KNJIGA BROJ JEDAN:

Vi koji ste izabrali knjigu broj jedan ste od onih ciji je zivot bio sarenolik, pun lepih i losih sadrzaja.  Sada ocekujete jos nesto da uradite, da svedete sve sto ste hteli. Zelite jos samo neke sitnice da zavrsite,  i da sklopite mozaik, onaj sareni mozaik svoga zivota.

Vi ste od malih nogu imali burno detinjstvo, pa vam je takva bila i mladost.Mladost niste proziveli , samo ste je prosli. Ziveli su je svi vasi vrsnjaci, a vi ste se borili za druge stvari. Odricanje je bilo ono sto vas je uvek pratilo u zivotu, odricanje i zrtvovanje, red i rad, dok su drugi uzivali u zivotu. Vi ste se morali izboriti za sve u zivotu, sve ono sto imate i u cemu sada uzivate. Mozda ste to sve tada tako drzali i gledali sa gorcinom, sa tugom i bolom u dusi.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Sa gorcinom ste se odrzavali da ne zaplacete, da ne vrisnete, da se ne porusi sav vas svet. Vasa je masta bila vase zivotno polje, vas imaginarni svet, vasa dobrota i lepota koju ste imali . Tu ste ziveli i proziveli, u masti, sve svoje snove, svoje zelje ostvarili i svoje snove koje ste sanjali.

Da niste toliki i takav sanjar kakav jeste, vi ne biste mogli preziveti, niti prebroditi sve svoje nedace koje su vas pratile. Dok su drugi ludovali i uzivali u mladosti, vi ste vec radili, pomagali roditeljima od svoje male plate. Danas ste svoj covek, koji se skucio, zaposlio, stvorio svoje malo carstvo. Tome carstvu fali samo jos srodna dusa da vam da svoju ruku, pa da zapevate.  Od svega sto ste prosli, izrodio se cilj. Doslo je vreme da budete  srecni.

Uskoro cete slaviti, jer ste puno zrtvovali.

 

Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2