LAV jako TUGUJE, Rak spreman da PRASTA, Ribe ZELJNE NEZNOSTI…

LAV jako TUGUJE, Rak spreman da PRASTA, Ribe ZELJNE NEZNOSTI…

11. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN:

Osecate se zbunjeni novim danima i desavanjima. Kao da ste zarobljeni u jednom trenmutku i osecaju sopstvenog srca. Ma kako da se zelite otrgnuti, ne uspevate. Neko vas je opcinio i onda se distancirao.

 

BIK:

Vreme je da pokazete zrelost i da ste na nivou zadatka. Zato cete praviti prve korake na putu do odredjenog cilja. Vasa sreca  ce ovisiti o vasim odlukama, i sebe cete  staviti u prvi plan.Iskoristite sansu koja vam se pruza.

 

BLIZANCI:

Vi ste od onih koji ce ici u cilju svojih teznji. Znate sta hocete, pa cete gledati da to i postignete. Nebitno je sto cete ispasti sebicni, vazno je da okolnosti budu u vasu korist. I vase sanse ce biti ostvarene na vama svojstven nacin.

 

RAK:

Spremni ste da  prastate i oprostite, i necete pogaziti rec. Vas partner je pogresaio ali nije vreme da budete nabusiti.Ljutnja vam nece pomoci, pa zato zelite naci resenje. Ovih dana cete priziti sansu partneru.

 

LAV:

Podlozni ste tuzi a niste nikada bili. Sada vas je obuzela melanhonlija, i osecaj nesudjene srece. Bicete na ispitu, bas kao i vase srce koje mora da prasta. Ucinite novi korak da biste se radovali. Svako breme  je tesko, a vi svoje morate zbaciti.

 

DEVICA:

Imacete  vreme za svoje planove ali ce neki da ostanu  neostvareni. Ipak cete morati da ih pomerite za neko drugo vreme. Vase zelje ce doci na red ali se morate pokazati kao neko ko veruje. Ne smete biti pesimista i posmatrati na takav nacin.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2