Neko ce biti razocaran,neko presrecan,a evo kome ce biti SLOMLJENO SRCE!

Neko ce biti razocaran,neko presrecan,a evo kome ce biti SLOMLJENO SRCE!

11. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Konacno je vreme  za nove stvari i bolje dane pred nama. I vama je odavno stalo da se neke stvari znatno poprave. Kod vas je nesto  posebno  u pitanju i ovih dana ocekujete da ce se konacno i srediti.

 

BIK

Nece vam biti bas kao sto zelite, ali vasom licnom kivicom. Od vas se ceka da okrenete stvari u pravom smeru. Ovo vam nije bas pravo resenje na cemu ste stali. Ne da je samo ocigledno drugima, i vama jeocigledno gde ne stima.

 

BLIZANCI

Ljubav je vas pokretna tacka i od nje polazite svemu drugom. Uvek nastojite da se okrenete svom licnom osecaju i da onda planirate. Svakako  da  zelite da ovih dana obezbedite sebi dobre prilike i lepiu situaciju.

 

RAK

Stalno cete se pitati sta se desilo i zasto, a da odgovor necete naci.Naredni  dani vam nece biti bas dobri, ali bilo je i gorih. Od vas se ceka da postanete  vrlo jaki i da udarac koji sledi primite na laksi nacin. Partner ce vas razocarati.

 

LAV

Niste spremni na stvari koje slede i vreme je da se  malo drzite po strani.Nemojte da vas  neko zamajava i da se nadate lazno.Bolje ostanite uzdrzani u svemu i ponasajte se distancirano.Vreme je za srecnije trenutke ali ne ovih dana.

 

DEVICA

Neko vas posmatra i vreme je da vam pridje u danima pred vama. Od vas se ceka da budete uporni i da istrajete u toj simpatiji.Verujte da ce vam dani  pred vama biti jako lepi i da cete se radovati  kao nikada.  Bicete presrecni!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2