Vreme za nikad teze odluke skorpijama, rakovima i vagama…

Vreme za nikad teze odluke skorpijama, rakovima i vagama…

11. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Jos uvek ste pod utiskom losih stvari koje su se izdesavale skoro. Od vas se ceka da pokazete da ste spremni da se borite. Nemojte da pokleknete pod naletom losih stvari, jer bi vas to srozalo na dno.

 

BIK

Krenula vas je sreca i to je nesto vrlo lepo. Za vas je cak i iznenadjujuce jer niste navikli na ovakve situacije.Od vas se ceka da postanete  neko mogo jaci i mnogo bolji.Iskoristite sve ove lepe situacije i pokusajte ih okrenuti sebi za poene.

 

BLIZANCI

Vreme  je za neke velike radosti i srecu koja vas ceka. Od vas se ocekuje da budete  uzorni i pokazete da ste voljni da lepe trenutke podelite sa svima. Zasto biste bili  sebicni  i svoju srecu krili, kad zelite da se njome pohvalite bas pred svima!

 

RAK

Vreme je za nikad teze odluke i budite sabrani i jaki. Neke odluke zavise samo od vas i vi gledajte da one budu u vasu korost. Dugo ste cekali da se odlucite i dugo ste se nadali  da necete biti dovedeni u stanje da morate uciniti rez!

 

LAV

Vi ste vec pomireni sa nekim cinjenicama i vreme je da se vase srce  stegne.Nista od vas i vase srece i vreme je da se sredite. To sto ste malo nesigurni , samo je vas licni osecaj. Mozda  je sada pravi cas da se resite necega u jednom potezu.

 

DEVICA

Za vas i vase planove, kasno ce biti kasnije, zato  cinite sada.Ne bas sve moguce, nego podelite svoje ambicije. Neka svi znaju sta vam je ciniti i sta je ono od cega necete odustati. Vreme je da se dese stvari koje prizeljkujete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2