Izaberi ZIMSKO DRVO i saznaj da li te do KRAJA ZIME cekaju SRECA ili TUGA?

Izaberi ZIMSKO DRVO i saznaj da li te do KRAJA ZIME cekaju SRECA ili TUGA?

12. siječnja 2024. 0 By Lala

Zimsko drvo ili jelka, je uvek simbol  praznika i carolije, novogodisnje ili zimske.Sta ce biti u vasem srcu, sta ce se vama desavati i hocete li biti srecni ili tuzni, do kraja zime? I na stotinu vasih pitanja samo jedan kratak odgovor, ali pozitivan, bio bi dovoljan.

Izaberite zimsko drvo  i saznajte sta vas ceka, ako zelite da saznate tacno sta!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

AKO STE IZABALI ZIMSKO DRVO BROJ 1

Vi koji ste izabrali  zimsko drvo pod rednim brojem jedan, izabrali ste sebi jelku pod vrlo simbolicnim brojem. Vreme je da se srede vase  misli i da se usmere vase zelje i to u vrlo odredjenom smeru.

Od vas se ceka da budete  odlucni i da se zna da tezite jednom novom pocetku.Naravno da ste krenuli od nule i da sanajte da budete odlucni sto se tice jedne zelje. Ovu ste zimu sacekali nespremno, ali ste vrlo  slobodni da kazete  da cete od sada biti spremni. Vreme je da plovite novom lukom i da vasa ljubav pliva  ka jednom biku.

Zaljubili ste se u jednu plemenitu i neznu osobu, a srce vas vodi dalje.I vase srce moze da bude  vrlo veliko, pa cete na ljubav znati da odgovorite ljubavlju.I vase srce zna da odgovorite  dobrotom na dobrotu.

Dakle, vreme je za vasu novu ljubav i u njoj ce vas cekati sreca. Vreme je da budete zadovoljni  i da se nadate sve boljim stvarima. I sami cete se okrenuti u smeru da pospesite sve i da svima bude bolje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2