NEKO iz PROSLOSTI ovog zodijaka se VRACA i TRAZICE novu SANSU…

NEKO iz PROSLOSTI ovog zodijaka se VRACA i TRAZICE novu SANSU…

12. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Bicete pravi magnet za jednu osobu.Nekad ste je mnogo zeleli, a ona nije vas htela. Sada je mozda kasno za vas, ali morate je udostojiti paznje. Spremna je da kleci i da vas moli za ljubav, jer srce je sada ne slusa.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vreme je da razmislite dokle cete da pricate neke price koje vredjaju vase bliznje.  Drzite se nekih svojih stavova, i zadajete im bol. Samo vam zele sve najbolje, a vi nikako da razumete njihova srca.

 

BLIZANCI

Vec ste nerazumni sada, a bili ste ranijemnogo razumniji.Mozda je vreme da se zapitate zasto, i sta se desava u vasem srcu.Da li se ljutite na osobu iz prososti koja vas je povredila? Verovatno vas ponos ne dozvoljava da se  sada odobrovoljite.

 

RAK

Osobe iz bvase proslosti, za vas ne bi bile proslost! Svakako da ne bih, da niste tako tvrsdoglavi i ponosni. Vase ljubavi se gube i nestaju zbog vasih losih osobina.  Verujte da bi sve bilo drugacije kada biste pogazili svoj ponos, u ime ljubavi bar!

 

LAV

Vec ste  na putu  da se  vas osecaj  ljubomore pretvori u zelju za svadjom.Nikako da je savladate, cak ni kada nemate razloga za nju. Srce vam kuca zarom da pobedite  i da vasa ljubav odnese pobedu.I svaki put ne mozete!

 

DEVICA

Vasa je sreca da cete se javiti nekom iz svoje proslosti.  Samo upornost jedne osobe da vas opet osvoji,  dace vam razlog da se probudite.Srce vam  pocinje kucati pri pomenu jednog imena. Na zvuk telefona necete cekati bas dugo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2