Ovi znaci sada pate i misle da im je sreca okrenula ledja, ali slede promene!

Ovi znaci sada pate i misle da im je sreca okrenula ledja, ali slede promene!

12. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Niste zadovoljni svojim zivotom i vreme je da vam se sve menja. Ne mozete da ucinite mnogo po tom pitanju. Vreme je da bar vase emotivno polje zazivi i da se bar ono oporavi. Makar i mislili da ste nesrecni, morate se potruditi za bolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Da bi se vas zivot promenio, moralo bi da se dogodi cudo.Od vas se ceka da budete  voljni da menjate sto se menjati moze. Vreme je da se sredjuju  stvari  i da cinite nesto vi.A ne samo da se nadate da ce se samo od sebe da popravi.

 

BLIZANCI

Vasa sreca ce da bude  polje koje stalno oscilira.Korak  tamo, korak amo i vreme je da se srede  neke stvari.I naredni dani ce se menjati  i bicete promenljivog raspolozenja.Krenite za obavezama i gledajte kako da vam bude bolje.

 

RAK

Kazu da je svako kovac svoje srece, a vi to ne motzete biti, vcak i da hocete. Vreme je za bolje dane, pa gledajte kako da se poprave vasa losa desavanja u zadnje vreme. Gledajte da se snadjete  i da vasa ljubav koju osecate prema  ribi, da vam bar ona da snage.

 

LAV

Moralo bi se desiti  cudo da se okrene sve kako treba. Vreme je da vasa situacija pocne da se popravlja. Ono sto vas muci je vase emotivno polje koje ste sami pokvarili. Svesno ste pogresili i sve je na vama.Hocete li priznati krivicu ili ne?

 

DEVICA

Dani koji slede samo ce vas dotuci i ece vam biti onakvi kakve i ocekujete.Ucinite sve da se snadjete u onome sto vas ceka.Vreme je da se  srede vase misli, vase nade i vasa ocekivanja. Popravite stvari koje  mozete, da razocarenje bude manje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2