Ovi znaci uskoro RASKIDAJU sa osobom koju VOLE NAJVISE! Preko REVARE oni NE PRELAZE!

Ovi znaci uskoro RASKIDAJU sa osobom koju VOLE NAJVISE! Preko REVARE oni NE PRELAZE!

12. siječnja 2024. 0 By Maja

Ovim znacima ce uskoro biti slomljeno srce od strane osobe koju vole najvise. Pred njima je nazalost veliko razocarenje koje ce im samo veliku tugu donijeti. Ali oni preko svog ponosa sa pravom nece moci preci.

OVAN

Vi ste zodijak koji je ponosan, neko ko je uvijek stajao na strani postenja i dobrote. Posebno kada je ljubav u pitanju, vi ste iskreni jer vi i volite samo iskreno ili nikako. Nikad se vi ne biste igrali sa osjecanjima voljene osobe jer vi ste zodijak koji ljubav cijeni i postuje. Problemi vladaju u vasoj vezi, ali vi uvijek nastojite da vjerujete samo u dobro.

Koliko god problema vladalo u vasoj vez, vi ste uvijek nastojali da mislite da ce sve ipak doci na svoje.

Promjene koje su nastupile u vasoj vezi nisu vam uvijek jasne, ali nazalost uskoro saznajete razlog svih desavanja. Pred vama je naime saznanje da niste  jedina ljubav u partnerovom zivotu. Voljena osoba vam nije vjerna ali istina uskoro izlazi na vidjelo. Jako tesko ce vam pasti to sto cete saznati, ali napokon ce vam se otvoriti oci da ste zivjeli u zabludi. Vrlo brzo vas partner priznaje svoju gresku i svoje kajanje, ali vi preko toga necete moci preci. Neko ste ko ce patiti, ali i zodijak koji nece dozvoliti da se bilo ko igra sa vasim osjecanjima.

Makar to i bila osoba koju najvise volite, vi necete moci preci preko svog ponosa.

Uvijek ste bili vjeran partner koji je cinio sve za ljubav svoje voljene osobe, ali vama se nece vratiti istom mjerom. Vi cete saznati sve i ma koliko vam srce bilo slomljeno, vi cete se potruditi da nastavite samo jaci dalje sa svojim zivotom. Niste vi osoba koja gubi, vec vas partner koji ne zna da cijeni vasu iskrenu ljubav.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2