Vecina znakova ce tokom ovog dana PATITI i PLAKATI, ali jednog zodijaka OCEKUJE SUSRET za pamcenje!

Vecina znakova ce tokom ovog dana PATITI i PLAKATI, ali jednog zodijaka OCEKUJE SUSRET za pamcenje!

12. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme  je da se srede velike stvari koje  zelite i kojima se nadate. Od vas  se ceka da vase emocije pokazu i jacinu vase ljubavi.Zaljubili ste se i sada je glavno da se vasa veza odvija u zeljenom smeru.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vec ste se sredili po pitanju  zelja i sada odolevate  svemu. Sebi ste postavili cilj i sada idete za njime.  Kad vladate stabilno, sve je dobro i ide dobrim tokom. Vreme je da se radujete jer cete se drzati samo onoga sto ste zamislili.

 

BLIZANCI

Nije vam bas najbolje jer ocekujete nesto vazno.Bice to neko resenje za dalju buducnost koja se tice vaseg daljeg zivota. Svakako je nesto vrlo vazno i u pisanoj formi.Vazno koliko i da vas partner voli ili ne!

 

RAK

Mnogo se brinete zbog neceg i vase su suze postale uobicajena stvar. Plasite da bi se nesto moglo da zavrsi lose po vas.Ocekujete nesto vazno i samo takav ishod bi vas dotukao jos vise. Budite pozitivniji.Da ce biti bolje, morate bolje i razmisljati.

 

LAV

Poceli ste da se dicite i kako ste i kako vam je  dobro. Dobro razmislite da li je to samo vasa prica za druge. Danas cete se uveriti u nesto suprotno, i bice vam jasno da ste lagali sve. I najgore, sebe ste ubedili u laz.

 

DEVICA

Verujte da slede neka bolja resenja i vreme je da se srede nesuglasice. Iz dana u dan ste nervozni, ali nekako se borite. Vreme je za otvoren razgovor i ono sto se moze izgladiti. Naravno ako i sami date svoj doprinos.

Nastavak nasledecoj strani…

Stranice: 1 2