Vecina znakova ce tokom ovog dana PATITI i PLAKATI, ali jednog zodijaka OCEKUJE SUSRET za pamcenje!

Vecina znakova ce tokom ovog dana PATITI i PLAKATI, ali jednog zodijaka OCEKUJE SUSRET za pamcenje!

12. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Ceka vas nesto nenadano a lepo, da lepse biti ne moze. Cak i da ste pomislili drugacije, bicete odusevljeni ovim. Bice to susret za pamcenje sa jednim  strelcem. I naravno da ce da plane ljubav na prvi pogled, sa obje strane.Srecni ste zodijak dana!

 

SKORPIJA

Nesto ce vam smetati misli koje vas budu obuzimale. Vreme je da razmislite otkuda i zasto su se pojavile.Da li su izazvane vasim  zalom sto ste prokockali nesto lepo? Ili tek vasom zeljom da nesto  opet pokusate ponovo?

 

STRELAC

Mada ste dugo bili tuzni i patili ste, danas je dan za pamcenje. Bice to zbog jednog susreta kojisledi i koji ce vas izbaciti sa koloseka. Cim ugledate jednu vagu, zaljubicete se kao i ona u vas. U jednom pogledu ce planuti ljubav!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Ne znate kuda i kako dalje, a situacija vas tera. Morate se pokrenuti i pokazati da ste spremni za  dalje korake.Ovako nista ne dobijate, a vas svakako to ceka pre ili kasnije. Zato resite danas ono sto biste odlucili sutra.

 

VODOLIJA

Ne znate kako da se domognete  veceg uticaja na jednu ribu. Zelite da joj budete i zelja i prioritet, ali vam ne ide. Mozda ste suvise nametljivi u svome izlaganju, pa budite malo uzdrzaniji. Umesto sto se namecete, vi budite uzdrzaniji.

 

RIBE

Jedna lepa vodolija vam je zapala za oko, ali  nikako da je osvojite.Cinite sve, udvarate se, laskate, trazite njenu blizinu. Da biste je osvojili budite strpljiviji i manje nametljivi.Uplasili ste je, misli da ste zavodnik i da zelite avanturu.Ona bi trajnu ljubav.

Stranice: 1 2