Jednom ce znaku tokom ove nedelje cvetati ljubav, dok ce se nekima i gasiti…

Jednom ce znaku tokom ove nedelje cvetati ljubav, dok ce se nekima i gasiti…

13. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Od vas  se ceka da odgovorite jednome lavu. Pred vas ce saliti reku osecanja i vreme je da mu i vi uzvratite.Ako to ne ucinite, silno cete ga razocarati. Vreme je da se srede vasa srca i da se oboje  okrece jedno drugome.

 

SKORPIJA

Vec ste isli napred i nadali se boljim stvarima. Tokom ove nedelje cete zastati, jer ce vas dotuci jedno veliko razocarenje.  Zabolece vas nevera  osobe kojoj ste verovali i koja vam je uzela srce. Bila vam je sve, a vi ste njoj nista.

 

STRELAC

Ne znate sta cete u svojoj vezi i kako  dalje da je odrzite. Nesto se desilo sto vas vodi napred i sto vas je  dotuklo. Dani koji slede bice vam za ispit i vaseg strpljenja i vasih emocija. Kako  god, moracete resiti  nesto vrlo vazno.

 

JARAC

Imate osecaj da vas neko prati i  da vam je stalno za petama. Ili ste se vi zaljubili u tu osobu, pa se osvrcete jer  se nadate da ce poci za vama. Moracete smoci razloga  da se  odlucite sta vas ceka i sta je ono sto morate da ucinite.

 

VODOLIJA

Niste svesni onoga sto vas ceka, a da ce biti lako, nece. Vreme je da se okrenete u boljem smeru i probate resiti  st god da vam se desi. U zivotu se desava da cak i ono sto ne bismo u snu pomislili. Prihvatite, sta je, tu je!Vasa ce ljubav poceti da se gasi.

 

RIBE

Vreme je da se i vama posreci  i da vas  neko uzme za najboljeg na svetu. Za svoju najvecu ljubav zivota.Pred vama su neka nova desavanja i nesto prelepo. Ljubav ce vam da cveta i zazivi, bas kako se niste nadali da moze.

Stranice: 1 2