OVO SU ZNACI koji ce do KRAJA MESECA upoznati LJUBAV SVOG ZIVOTA:Sve se menja jer LJUBAV CVETA KAO NIKADA do sada…

OVO SU ZNACI koji ce do KRAJA MESECA upoznati LJUBAV SVOG ZIVOTA:Sve se menja jer LJUBAV CVETA KAO NIKADA do sada…

14. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN:

Samo da se srede neke sitne stvari, i sve ce biti kako  treba. Vreme je da se srede  neke emocije koje su vas do sada terale levo i desno. Vreme je za stabilizaciju i sve ce biti pod kontrolom.  Oboje ocekujete da sve bude ok.

 

BIK:

Imate  obavezu da se okrenete ka sebi i svojim interesima. Vreme je da ih podredite samo licnim interesima. Do sada ste se libili da zapnete, nego ste cekali da  drugi cine za vas. Sada je vreme da zapljunete u sake i da se pocnete ponasati ozbiljno.

 

BLIZANCI:

Vasa  situacija je uvek negde na sredini. Vi ste od onih koji se bore da im bude dobro, a partner  vuce  teret ljubavi. Zato  cete i sada  da se snalazite  kako bi sebi u korist.I sada cete ciniti sve  da vam bude lepo.

 

RAK:

Vreme je da upoznate ljubav svoga zivota i da vas  ona usreci. Uskoro cete se  se upoznati sa jednim lavom i on ce  vas  zavoleti kao niko. Vreme je da se nadoknade sve vase tuge i da sreca zavlada. Slede velike promene koje ce uciniti vas zivot srecnim.

 

LAV:

Sledi vam susret  koji ce biti sudbinski i koji ce  vas zivot da znatno popravi.  Slede veliki momenti  koji ce u vasem zivotu doneti promene. One ce vas  preporoditi i od vas uciniti  drugu osobu. Vasa ce sreca da procveta mocno.

 

DEVICA:

Imate  utisak da se neke stvari  izmicu u momentu. Kada ste ubedjeni u srecni ishod, vasa situacija se pokvari.Bas kada ne ocekujete, desi se neki zastoj. Kao  da vas nece sudbina, stalno se nesto desava  sto srecu usporava.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2