SUBOTA je dan za povratak stare ljubavi OVOM  znaku!

SUBOTA je dan za povratak stare ljubavi OVOM znaku!

13. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Ova slika nece biti upecatljiva, pa cete  morati da pokazete  da ste jaci. Vasa emotivna veza  nije tako svetla kako se hvalite. Kao i drugi i vi imate svoje licne trzavice. Umesto sto se hvalite, bolje je da resite na svoj nacin da bude bolje.

 

SKORPIJA

Vasa sreca je da ste se nadali, pa jos uvek vas drzi nada u bolje. Da niste takvi, vec biste lili suze, i vreme je  da osecate da ide na bolje. Sve dok se nadate pozitivnim resenjima, bice i nade da cete ih naci.

 

STRELAC

Jednu vagu gledate sa odusevljenjem, i vreme je da se vase srce oproba u vezi sa njom. Od vasih koraka ce zavisiti sve sto  ce se i desavati. Zato idite napred,  i pokazite da vas srce  vodi samo njoj i nikome drugom.

 

JARAC

Morate se izboriti za svoj glas i za svoju srecu, pa lupite sakom od sto. Onaj ko vas je do sada omalovazavao, neka pogne glavu.Vreme je da prizna da vas je potcenio, ali i da nadje razlog  da vam se izvine.

 

VODOLIJA

Imali ste situaciju koja vas je skoro ugrozila, ali vasom krivicom. Vreme je da se okrenete  napred i da se pokusate da opravdate pred jednom osobom.Samo vam je jedna jedina u srcu i vreme je  da joj to i pokazete i dokazete.

 

RIBE

Ne znate zasto se osecate lose, kada biste mogli biti zadovoljni. Odoleli ste na necije laze i niste podlegli raspravi sa partnerom. Dokoni koji sire lazi o vama,  samo su  ljubomorni na ono sto imate. I po svaku cenu zele da vas posvadjaju.

Stranice: 1 2