Vodolija ODMARA,Jarac SRECAN,Vaga RASPOLOZENA,a JEDNOM donosimo BOLNU VEST…

Vodolija ODMARA,Jarac SRECAN,Vaga RASPOLOZENA,a JEDNOM donosimo BOLNU VEST…

13. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN:

Vi ste  umorni od svojih slutnji i licnih nemira. Vreme je da svoje nemire  smirite i da se  posvetite sebi.  Sada je vreme da se srede vasi licni utisci i  partnerovi  koraci. Vasa je ljubav  na ispitu, i zato se starajte da drzite  konce.

 

BIK:

Ako postoji vreme koje moze da utice na razvoj situacije, sada je. Gledajte da  drzite situaciju pod kontrolom. Partner nesto smera i sada cete  se morati da ponasate tako da upravite kako zelite.Vreme je da neke okolnosti usmerite u svoje vode.

 

BLIZANCI:

Vasa ljubav je nesto sto  vas moze povrediti ali o tome i ne mislite. Za sada ste dosta nemarni, ali je vreme da pocnete  da mislite na svaku mogucnost. Sve dok je zrna emocije, bicete sa partnerom.Za sada je dobro ali se nikada ne zna.

 

RAK:

Vas ljubav ce vas tesiti i vas partner ce ciniti sve za vas. Neko ce vas iz neposredne okoline povrediti, a da niste zasluzili. Namera mu je bila da vas povredi i osujeti osecanja vasem partneru. Malo se presao, umesto da vas posvadja, partner vas sada jos vise voli.

 

LAV:

To sto sanjate da volite jednu  devicu, moze biti i zbilja. Lako bi to bilo, kada biste se i vi potrudili. Ona vam se svidja, ali se plasite odbijanja. Ovih dana imate izuzetnu priliku da ucinite nesto na tom putu.

 

DEVICA:

Nemojte oklevati sta  trebate ciniti, kada ste svesni da vas lav gleda sa ljubavlju. Ucinite da se zar u njegovim ocima rasplamsa i da vas pocne grejati. Zasto zanemariti srce puno nade  koje zeli da voli? Cemu tuga i sreca, ako joj sami niste inicijator?

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2