Vreme je za radne pobede Vagama i Lavovima, a za dileme Skorpijama i Jarcevima…

Vreme je za radne pobede Vagama i Lavovima, a za dileme Skorpijama i Jarcevima…

13. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Imacete dane pune obaveza i necete ih moci izbeci. I da  zelite, vi niste od onih koji izbegavaju svoje obaveze. Bili ste uvek  savesni, a sada  je red da vam se to i isplati. Vreme je da se srede vasi racuni, i da konacno lepo i zaradite.

 

BIK

I vi imate velike obaveze ali cete  ih izbegavati. Uvek se dovijate na neki nacin da zapostavite  obaveze. Tek cete videti kada ih budete nagomilali, kako je tesko pistici. Nemojte se oslanjati na druge, nego zapnite i pocnite vredno raditi.

 

BLIZANCI

Uvek ste se snalazili kako umete i znate.Uglavnom ste gledali da vama bude lakse bar za nijansu. I tokom ove nedelje cete nastojati  da malo radite, ali ono najnuznije. Svesni ste da je partner vas oslonac u svemu.

 

RAK

Ako ste i znali sta cete moci i sta morati, tek cete se uveriti. Od vas ce se ocekivati da se okrenete na stranu obaveza,  ali i da vodite racuna o drugim stvarima.Nemojte da vas partner i veza trpe zbog vasih obaveza.

 

LAV

Pokazite da ste najjaci od svih i da ste pametniji od mnogih. Vi niste neki veliki hvalisavac, ali cete se sada morati da pohvalite. Vreme je da se vase srce  i vas um i inteligencija, pokazu kao najbolji. Slede vam nagrade za ideje.

 

DEVICA

Mada ste jako znani i vredni, ipak cete pokvariti utisak o sebi. Bas ovih dana  cete se moci da okrenete boljim stvarima. Nije vam dobro sto se mnogo hvalite i isticete svoje vrednosti pred svima. Neka vas drugi pohvale.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2