Cak CETIRI ZNAKA ce u OVOJ GODINI moci da upoznaju SRODNU DUSU ali i STANU NA LUDI KAMEN!

Cak CETIRI ZNAKA ce u OVOJ GODINI moci da upoznaju SRODNU DUSU ali i STANU NA LUDI KAMEN!

15. siječnja 2024. 0 By Maja

Velika ljubavna astro prognoza otkriva svim znacima sta ih na polju ljubavi ocekuje do kraja godine. Stizu velike promjeneu zivote nekih zodijaka koje ce cijeli njihov zivot okrenuti u drugacijem smjeru.

OVAN

Ovnovi koji su u vezi nece imati mnogo razloga za brigu jer pred njim su mjesecu srece sa voljenom osobom. Sve sto sada ostaje samo na prici do kraja godine ce se ostvariti jer oni ce da stanu na ludi kamen.

Slobodni ovnovi nece imati toliko srece jer prava ljubav ce ih i ove godine zaobici.

BIK

Slobodnim bikovima ce sreca posebno biti naklonjena jer u toku mjeseca maja, dolazi do poznavanja sa srodno dusom koja ce vas oduseviti. Pred vama je poznanstvo sa osobom vaseg zivota.

Bikovi u vezi ce morati da se suoce sa velikim ljubavnim problemima jer dolazi do nesuglasica koje s vremenom dovesti do raskida.

 

BLIZANCI

Blizanci u vezi ce imati priliku da rijese probleme na polju emocija, ukoliko se to ne desi dolazi do raskida. Vas partner duze vrijeme pokusava da spasi vasu vezu ali vama to kao da je svejedno.

Slobodni blizanci ce vrlo brzo da upoznaju svoju veliku ljubav a do kraja godine sa tom osobom staju na ludi kamen.

 

RAK

Rakovi koji su u vezi za ljubavne probleme nece znati. Pred vama su desavanja koja ce vam samo srecu donijeti jer vi cete u mjesecima koji su pred vama sa voljenom osobom postici mnogo. Predivna desavanja vas ocekuju , a problemi zaobilaze.

Slobodni rakovi saznaju da ih neko potajno voli. Saznacete ko je ta osoba i to ce biti pocetak jedne nove ljubavne price.

 

LAV

U mjesecima koji su pred nama slobodni lavovi ce napokon sresti svoju veliku ljubavnu srecu koja ce vas cijeli zivot promjeniti iz korijena.

Lavovi u vezi ce uzivati u ljubavnoj sreci jer pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose.

 

DJEVICA

Djevice u vezi ce morati da se suoce sa velikim problemima jer ce napraviti jednu gresku zbog koje ce se mnogo pokajati. Vu cete upoznati jednu osobu i u istu se ludo zaljubiti. Vi cete se mnogo pokajati jer cete shvatiti da ipak najvise voltie svog partnera, ali bice kasno. Vas partner vam to nece oprostiti.

Slobodne djevice ce upoznati novu ljubavnu srecu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2