Izaberi pingvina i saznaj sta vas ceka do kraja januara:Tuga, sreca, trzavice!

Izaberi pingvina i saznaj sta vas ceka do kraja januara:Tuga, sreca, trzavice!

14. siječnja 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI PINGVINA BROJ 1

Vi koji ste izabrali  pingvina pod rednim brojem jedan, jasno je da vam slede neke vece trzavice. Nesuglasice koje slede ticu se vasih  situacija koje nisu bas najbolje. Poceli ste od pocetka ovog meseca da startujete da biste imali dobar pocetak.Malo vam je krenulo, pa ste se nadali da cete uspeti da se izborite i da ce tako i trajati.

Nije vam onako kako ste ocekivali, i vreme je da se usmerite i vidite kako da popravite situaciju. Na radnom polju cete morati da radite duplo vise, nego ste ocekivali. Smatrate  da vam se nece  da vam bude bolje, pa cak ni po zasluzi. I na vasem emotivnom polju ce vam krenuti nesto mimo vasih planova.

Od vas se ceka da idete razumno i da pravite plan sa partnerom.  Verujte da cete naici na neko nerazumevanje sa njegove strane, pa ce vas to znatno potresti i rastuziti. Vreme je da da nadjete nacin sta da cinite dalje i kako da nadjete  razumno resenje za vase trzavice.

AKO STE IZABRALI PINGVINA BROJ 2

Vi koji ste izabrali  pingvina pod rednim brojem  dva,  ceka neka tuga. Ne znaci da cete  biti neizmerno tuzni, niti da cete imati tako velike razloge za nju. Od vas se ceka  da pokazete da cete uspeti da resite svoje emotivne prilike.

Trenutno ste sami i usamljeni, a zelja da nadjete srodnu dusu, nikako da se ostvari.Niste vi ljubomorni, ali vasa tuga ce da nadvlada  vasa osecanja.Sve dok gledate srecne i zaljubljene pored sebe, bice vam jos teze. I dok se oko vas budu smejali srecni, teze cete podnositi svoju tugu.

Do kraja meseca cete morati da  pridete jednoj osobi i da  joj kazete  da vam je pocela zauzimati  mesto u vasem srcu. Bice red da i druga strana u vama prepozna svoju simpatiju i da otera tugu iz vaseg srca.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2