JUPITER u RIBAMA – evo kako ce  uticati na TVOJ ZNAK zodijaka!

JUPITER u RIBAMA – evo kako ce uticati na TVOJ ZNAK zodijaka!

14. siječnja 2023. 0 By Maja

Jupiter u ribama donosi velike promjene za nase zodijake. Jupiter vlada u ribama jos od decemra i trajace jos nekoliko mjeseci. Kako ce se taj fenomen odraziti na vas znak?

OVAN

U ovom periodu dok vlada jupiter u ribama vi cete imati mnogo srece posebno na poslovnom polju. Pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijeti jer vi zaista za probleme necete znati. Sve ce biti onako kako ste zeljeli.

 

BIK

Velike promjene su pred vama jer sa voljenom osobom ce doci do velikih nesuglasica koje ce rezultirati raskidom. Nece vam biti lako jer vi cete ciniti sve da se sve vrati na staro ali vas partner to nece zeljeti. U periodu koji je pred vama nece vam biti lako.

 

BLIZANCI

Mnogo je toga sto se mijenja u vasem zivotu. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti veliki poslovni uspjeh, ali i na polju ljubavi sve ce da vam krene  na bolje. Pred vama su desavanja koja ce vam biti od velikog znacaja.

 

RAK

Velika sreca ce vas pratiti jer sve dok vlada jupiter u ribama vi cete biti samo sretni. Pred vama su savrsena desavanja na poslovnom polju, ali i na polju ljubavi sve ce biti onako kako ste vi to zeljeli. Veliki ste sretnik koji ce postici mnogo.

 

LAV

Dolazi do poslovnij promjena koje vam se na prvi uticaj nece dopasti, ali vrlo brzo cete saznati da je to najbolje sto je moglo da vam se desi. Pred vama su veliki novcani dobici koji ce vam znaciti mnogo jer pred vama je sreca kao nikad do sad.

 

DJEVICA

Desavanja koja su pred vama samo vam dobro donose. Vi cete biti sretni i zadovoljni kao nikad do sada. Pred vama je velika sreca koja ce vam znaciti mnogo jer vi uspjevate da rijesite sve probleme koji su vas do sada pratili.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2