JUPITER u RIBAMA – evo kako ce  uticati na TVOJ ZNAK zodijaka!

JUPITER u RIBAMA – evo kako ce uticati na TVOJ ZNAK zodijaka!

14. siječnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Pred vama su desavanja koja ce vam mnogo pomoci na  poslovnom polju jer pred vama je sreca kao nikad do sada. Vi cete uspjeti da ostvarite svoje poslovne planove sto ce vam biti od velikog znacaja. I na polju ljubavi sve ce vam polaziti za rukom.

SKORPIJA

Vas prati velika sreca na poslovnom polju dok cete na polju ljubavi morati da se suocite sa razocarenjem. Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce jer vas partner ce vam priznati da je zaljubljen u drugu osobu. Nece vam biti lako.

 

STRIJELAC

Period velike srece je pred vama jer vi cete probleme koji su vas do sada pratili uspjeti da rijesite u svoju korist. Jupiter u ribama donosi vam veliku srecu koja ce vam doci u pravi cas. Kako u privatnom tako i u vasem poslovnom zivotu sve ce da vam krene na bolje.

JARAC

Sreca na polju ljubavi ce vam okrenuti ledja, ali sreca na poslovnom polju je na vasoj strani. Vi cete biti zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama jer dugo ste se borili za svoju poslovnu srecu. Raskidu koji je pred vama dugi ste se nadali.

 

VODOLIJA

Pred vama je velika sreca na svim poljima vaseg zivota. Vi cete biti samo sretni jer mnogo toga cete uspjeti postici. Na poslovnom polju ostvarujete velike snove, a na polju ljubavi sve ce biti onako kako ste vi to zeljeli.

 

RIBA

Desavanja koja su pred vama donose vam mnogo. Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti i koja ce vam omoguciti da se udaljite od problema koji vas trenutno prate. Sve se odvija vama u korist.

Stranice: 1 2