Kao da su osudjeni na tugu, ova dva znaka pate razdvojena, ali ce ih SUDBINA SPOJITI opet!

Kao da su osudjeni na tugu, ova dva znaka pate razdvojena, ali ce ih SUDBINA SPOJITI opet!

15. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Ne znate kako da vladate i kako se postaviti prema jednoj devici. Volite je i vase srce se zeli truditi oko nje. Od vas se ceka da budete verni i da se zna na cemu ste. Vodi vas zaljubljenost i ona ce vas ciniti slepim i naivnim.

 

BIK

Vreme je da se razjasne sve vase dileme koje imate i u koje cete zapasti.Vasa sreca da se  mogu srediti uz pomoc  jednog iskrenog  prijatelja. On vam je desna ruka i rame za plakanje za sve vase radosti i tuge.

 

BLIZANCI

Zaljubljeni ste  u jednu  osobu koja vas cini nervoznim  i odsutnim.Da li je to samo trenutno ili ste u prilici  da se uverite u njenu ljubav?  Niste ni svesni sta vas vodi napred, i sta je ono srto vam daje snagu. Cim vam ukaze paznju, sve lose ce nestati.

 

RAK

Zaljubili ste se u  lava i sada patite zbog nemoguce ljubavi. Posvadjani ste i svako od vas pati svoiju tugu jer se i razdvoijeni volite. Za mnoge ste nemoguca kombinacija, i niko ne veruje da cete se pomiriti. Vreme je da pognu glave jer cete se pomiriti i sudbina ce vas opet spojiti.

 

LAV

Muci vas tuga zbog svadje sa voljenom osobom. Oboje ste svesni da volite jedno drugo, pa se morate i miriti. Morate, koliko zbog sebe, toliko zbog partnera kojeg volite, uprkos zabranama. U vasu ljubav ne veruje niko, ali vi verujete u vas dvoje.

 

DEVICA

Niste svesni sta vas ceka  i sta je ono sto vas vodi napred . Svbakako su to osecanja koja vas teraju  da se priblizite jednom liku. BVi biste mu dali srce na dlanu, samo kada bi vas udostojio paznje i ljubavi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2