Narednih SEDAM DANA mogu da budu KAO IZ SNOVA ako ste RODJENI u ova DVA ZNAKA!

Narednih SEDAM DANA mogu da budu KAO IZ SNOVA ako ste RODJENI u ova DVA ZNAKA!

14. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN:

Ovo ce biti nedelja u vasem znaku., pa cinite sta vam volja. Otvorice vam se mnoga vrata, pa iskoristite sanse.Verujte da vas  ocekuju lepe sanse, a vi ne cekajte! Nemojte ni oklevati, niti odlagati, nego delajte!

 

BIK:

Od vas se ovih dana ocekuju neki osnovni koraci. Budite  uporni u onome sto planirate i nemojte se  libiti. Sto   budete hteli, pravite  prilike i koristite situaciju. Ovi dani bi trebali biti kao iz bajke.

 

BLIZANCI:

Od vas partner ocekuje mnogo a vi i ne znate. Budite uporni da  se izjasnite jedno prema drugom i neka se zna sta koje ocekuje. Po pitanju dublje veze, moracete  se snaci  i sami sterati na cistinu. Vsa je volja, kako cete postupiti vi.

 

RAK:

Od vas se ocekuje da budete neko ko ce se ovih dana truditi. Nekome se svidjate, i morate pustiti da se oslobodi i sam ucini sopstveni korak ka vama. Zato nemojte reagovati negativno, nego pustite   da vam se priblizi, da biste oboje znali na cemu ste!

 

LAV:

Ocekujete da se srede neke  dileme, ali nece biti tako lako. Ipak cete se boriti da savladate neke nesporazume. Morate da razgranicite sa partnerom, cemu vode vase rasprave, resenju ili  kraju?I ima  li kraja vasim nesuglasicama?

 

DEVICA:

Pri kraju ste sa obavezama, pa da se pozabavite sobom. Vasa emotivna veza  je u usponu, ali imate  i sitnih rasprava. Stalno nailazite na neke sitne prepreke a za vas nepremostive.  Ovih dana cete morati naci pocetak i ici do kraja!

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2