Nedelja je dan da neko bude beskrajno srecan, a neko suvise tuzan!

Nedelja je dan da neko bude beskrajno srecan, a neko suvise tuzan!

14. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Radujte se novim  stvarima i necemu sto vas ceka.Nesto ste od toga zeleli davno, ali ste prestali.Vreme je da vase srce bude zadovoljno i da se okrenete jos boljim desavanjima. Ko se nada, uvek ima sanse da mu se ispune ocekivanja.

 

BIK

Vec ste se sredili po pitanju emocija i uspeli ste naci licnu ravnotezu. Sadase samo brinete kako da prebrodite novcanu krizu. Imali ste lepu svotu, ali ste je zalozili u nepotrebno. Samo vam partner moze biti izlaz.

 

BLIZANCI

Postali ste neko ko se oslanja na druge i vreme je da se smirite. Pokazite da ste spremni da se odazovete  nekim  novim zadacima, a ne da se oslanjate na nekoga. Ako ste do sada i cinili tako, danas se oslonite na sopstvene snage.

 

RAK

Budite spremni da se suocite sa nekim, pa cete mozda biti i srecni. Ne nadate se sreci i vreme je da se  vase misli  usmere ka jednom biku.Zaljubili ste se, pa ce ovaj dan da bude za vas veliko iznenadjenje.Bicete beskrajno srecni, pa ste i srecnik dana.

LAV

Vreme je da budete verni svome srcu i da samo slusate njega. Nemojte da ga  zapostavite i pokazite sta je u pitanju. Ako je zaljubljeno, ispoljite emocije, ako je u dilemi, budite razumni i resavajte sta se moze.

 

DEVICA

Od vase srece do vase tuge, moze proci dugo vremena, a moze biti samo za jedan korak.Zato je vreme da ga danas predjete i da se okrenete boljem resenju. Sto je bilo lose, probajte zaboraviti  i  ucinite sve da vam bude bolje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2