Ovan ce biti jako raspolozen,Lav tuzan, Vodoliji sve svejedno i nebitno…

Ovan ce biti jako raspolozen,Lav tuzan, Vodoliji sve svejedno i nebitno…

15. siječnja 2024. 0 By Maja

Horoskop za naredni period ostkriva sve sta vas ocekuje na polju ljubavi ali u vasem poslovnom zivotu. Kome stizu najvece promjene?

OVAN

U danima koji su pred vama vi cete na poslovnom polju postici mnogo toga pa cak i vise nego sto ste zeljeli. Ljubavna sreca vas takodje prati jer sa voljenom osobom provodite samo sretne dane. Necete znati za probleme i bicete savrsenog raspolozenja.

 

BIK

Desavanja koja su pred vama donose vam velike promjene koje ce vam se mnogo dopasti. Pred vama su desavanja koja ce vam veliku novcanu srecu donijeti, ali i na polju ljubavi vam polazi za rukom da napokon osvojite srce osobe koju mnogo volite.

 

BLIZANCI

Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti na poslovnom polju, dok cete se  na polju ljubavi morati suociti sa velikom tugom- Voljena osoba pravi jedan korak koji ce vam slomiti srce jer velika istina napokon izlazi na vidjelo.

 

RAK

Vi cete biti sretni i zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama . Za probleme necete znati jer sve sto budete cinili bice vam po volji. Pred vama je velika poslovna sreca, ali i potez vase voljene osobe ce vas mnogo oduseviti.

 

LAV

Vi cete u danima koji su pred vama biti mnogo tuzni, jer na poslovnom polju nece se sve odvijati onako kako ste to imali u planu. Pred vama su dani u kojima cete shvatiti da ste napravili veliku gresku. Poslovnu ponudu koja je bila pred vama niste znali da iskoristite, ali tek sad vidite koliku gresku ste napravili.

 

DJEVICA

U danima koji su pred vama vi cete imati priliku da ostvarite jedan veliki poslovni san. Pred vama su desavanja koja ce vam stici u pravi cas i koji ce vam samo veliku srecu donijeti. Veliki ste sretnik u danima koji su pred vama.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2