Ovim znacima SLEDE TESKI DANI jer ce se suociti sa bolnom istinom!

Ovim znacima SLEDE TESKI DANI jer ce se suociti sa bolnom istinom!

14. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Nece vam biti lako, ali ste veliki borac. Naviliste ad se borite sa tugom i samocom, a i sa teskim danima. Vi ste bar toliko jaki da mozete svemu da odolite.Ali da se suocite sa bolnom istinom, nece vam biti lako.

 

BIK

Radujete se svome osecaju koji  vas vodi ka boljim danima. Nadate se da ce sve vase situacije da se  da se okrenu  na bolje. Vreme je da budete verni da se  vase vase srce sredi i da ostane verno svome  voljenom bicu.

 

BLIZANCI

Jedan rak ce se oko vas motati i vreme je da budete oprezni.Da li se to on u vas zaljubio pa vas, pa zweli da vas osvoji. Da li je zeljan vase paznje ili vas samo zeli da baci u zabludu da tako mislite? Saznajte!

 

RAK

Zaista cete naci nesto u jednom blizancu i osecati ga kao svoju srodnu dusu. Sve dok se budete trudili oko njega, on ce da bude sumnjicav. Vreme je da se srede  vase emocije i da konacno znate na cemu ste sa njime.

 

LAV

Trudite se sviom silama da vratite bivsu ljubav. Raspitujete se, saljete pozdrave preko prijatelja, i poruke, vasim nbliskim zajednickim drugarima. Mozda je vreme da se pomirite  sa istinom koja boli, ali koja je konacna. Nece vam se vratiti!

 

DEVICA

Vasa je ljubav vrlo  lepa i jasno da volite neznom ljubavlju jednu  vagu. I ona voli vas, ali nikako da se snadje i da vas ohrabri. Sreca pa dobro procenjujete stvari i tacno znate sta vam je ciniti.Ovih dana necete gubiti vreme, prici cete joj.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2