Sudbina se opasno igra, i u narednim danima ce cak tri znaka osjetiti sta znaci imati SLOMLJENO SRCE i PATITI…

Sudbina se opasno igra, i u narednim danima ce cak tri znaka osjetiti sta znaci imati SLOMLJENO SRCE i PATITI…

15. siječnja 2024. 0 By Maja

Horoskop bliske buducnosti otkriva svim znacima sta ih uskoro ocekuje. Nekim znacima stizu velike zivotne promjene koje ce im slomiti srce.

OVAN

Pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijeti. Vi cete imati veliku srecu na poslovnom polju jer napokon cete imati priliku da ostvarite jedan svoj veliki san. Ljubavna sreca ce vam takodje biti naklonjena.

 

BIK

Velika desavanja su pred vama na poslovnom polju jer dolazi do promjena koje ce vama znaciti mnogo. Pred vama je velika poslovna sreca ali i sreca na polju ljubavi vas nece zaobici. U vaseoj bliskoj buducnosti sve ce biti onako kako ste zeljeli.

 

BLIZANCI

Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce. Voljenu osobu cete vidjeti u narucju druge osobe. Tako nesto nikad niste mogli od svog parntera, ali u danima koji su pred vama vi cete saznati sve. Pred vama je velika tuga i slomljeno srce.

 

RAK

Vi mnogo volite svog partnera i cinite sve za njegovu ljubav. Ali u danima koji su pred vama, vas partner ce zeljeti da vam dokaze koliko mu ta ljubav znaci. Pred vama je sreca i na polslovnom polju ali ljubavna sreca ce vam znaciti vise.

 

LAV

Kod vas je uvijek sve ili odmah ili nikako. U danima koji su pred vama morate da pokazete strpljenje jer doci ce do ozbiljnih poslovnih ponuda koje bi mogle cijeli vas zivot da promjene. Sve je do vas, ukoliko pokazete strpljenje, sanse su velike da cete dobiti savrseno radno mjesto.

 

DJEVICA

Pred vama su dani koji ce vam donijeti veliku novcanu srecu. Vi cete biti samo sretni i zadovoljni sa desavanjima koja su pred vama. Ostvarujete jedan veliki dobitak koji ce vam znaciti mnogo, i mnogo vam pomoci da ostvarite sve sto ste zeljeli.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2