DOK Rak UZIVA, Lava STIZE KAJANJE jer je IZGUBIO sve sto je VOLEO…

DOK Rak UZIVA, Lava STIZE KAJANJE jer je IZGUBIO sve sto je VOLEO…

15. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA:

Vasa  ljubav ce vas  baciti u dilemu ovih dana. Ni sami niste svesni sta se sve moze okrenuti naopacke. Slede neke velike promene koje ce vas naterati na odluke i neka kolebanja. Budite spremni na nove izazove.

 

SKORPIJA:

Cekaju vas mnogi poslovi a vi ne biste da ih zapustite. Rado biste da se  sve sredi kako i dolikuje, ali  morate i zapeti. Partner vam ne pomaze, pa ne cekate na njega.  Ne vredi se uzdati jer cete ipak morati da dobro zapnete.

 

STRELAC:

Vasa prilika ovih dana nece biti  sjajna ali  se borite da ne pokvarite. Bolje je da sebi ne zagorcavate , ni malo lepu situaciju. Zato sve sto zelite, mozete  i  sami da popravite, ako nicim drugim, bar boljim raspolozenjem.  Partner ce vam spremati iznenadjenja.

 

JARAC:

Od vas se ocekuje jedan poslovni zadatak da ga isunite kako treba.  Vreme je da se srede vase  nedoumice i da se osigurate. Moracete postati i cvrscI i jaci, a to vec  resava neke stvari.  Mozda tako postoji  prilika da se srede stvari koje morate ispuniti.

 

VODOLIJA:

Do kraja sedmice ste sebi podvukli crtu i necete  dalje.Delovacete na poljima koja su u okvirima  zacrtanog. Nadate se da cete ostvariti i popsticvi mnogo cak  i vise od toga. Ali radost  uspeha, necete osetiti jer ce vas nesto jako da tisti.

 

RIBE:

Vasa ce borba biti uzaludna jer neke odluke ce vec pasti.Donecete ih u momentu i bez mnogo dvoumljenja i razmisljanja. Vreme je da se radost podeli, bas kao i tuga, a vi necete ni znati sta ce vas snaci u momentu.Osecate da se nesto krupno iza brda valja, a ne znate sta!

Stranice: 1 2