KOME ce druga polovina januara biti CAROBNA, a kome TUZNI dani?

KOME ce druga polovina januara biti CAROBNA, a kome TUZNI dani?

18. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Druga polovina januara  sledi i ti dani su tek pred vama. Svesni ste da cete morati da donesete jednu odluku sto  se tice  partnera. Morate nesto resiti bez odlaganja, i bolje je da to cinite sto pre.

 

BIK

Vreme je da se okrenete da vam bude bolje, bar u danima sto slede. Ova polovina meseca vam je bila  losa i pokazite da ce bar druga biti bolja. Od vas se ceka da  ucinite nesto sto bi vam znacilo neki novi korak na bolje.

 

BLIZANCI

Imali ste velike troskove i izdatke koji su bili   i nepotrebni. Sada se dovijate da bilo kako nadoknadite  potroseno. Druga polovina meseca ce vas cekati  takodje sa jos nekim iznenadnim troskovima. Pokazite da ste voljni da prebrodite momente krize.

 

RAK

Ova polovina meseca ce biti za vas jako tuzni dani. Sto god budete pokusali sa jednom osobom da razgovarate, ici ce na krivu stranu. Bicete ubedjeni da vas nece sreca i da vam je sudjeno da jos samujete bez prave ljubavi. A pomirenja nece biti.

 

LAV

Okrenite se ka jednom jarcu koji vas nervira.Ne cinite mu nista pa se pitajte zasto vam cini  da vas  iritira. Mozda postoji mnogo veci razlog, a da niste svesni da je razlog lep! Kada otkrijete  razlog ponasanja, bicete odusevljeni, bas koliko i zaprepasceni.

 

DEVICA

Odavno ste u razmiricama sa partnerom i vreme je da ih resite.Niste zadovoljni svojom vezom, jer osecate da vas partner gusi.On je dominantan, a vi ste u njegovoj senci. Ili cete biti ravni sa njim i ravnopravni ili necete biti skupa.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2