Ponedeljak ce biti dan  za nove pocetke  i NOVE LJUBAVI, ali KOME?!

Ponedeljak ce biti dan za nove pocetke i NOVE LJUBAVI, ali KOME?!

15. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vec ste spremni da okrenete novi list, ali se plasite. Okrenite jasan plan i nemojte da ostane samo plan. Neka bude od pomoci i krenite za onim sto ste naumili. Nista vas nece spasiti lose veze, ako samo nesto ne ucinite.

 

SKORPIJA

Hocete nesto, a ne znate sta, jer zelite neke promene.Svakako da je vreme za nova desavanja u vasem zivotu, samo kad biste dali drugu sansu. Tvrdoglavi ste i suvise se inatite, pa ne date partneru drugu sansu. Dajte je bar sebi!

 

STRELAC

Svakako je vreme  da se  rese neke vase nedoumice.Od vas se ceka da postanete verni svome srcu, i da se zna sta vam je ciniti. Neke odluke morate doneti, a one nece biti lake. Ipak cete danas morati nesto odluciti!

 

JARAC

Imate sanse da se ponasate kako mozete i kako hocete, ali ne i kako zelite. Zato cete morati da pokazete snagu da prihvatite i posledice. Nesto cete danas uciniti na svoju volju, a svakako da cete sami i snositi ono sto sledi.

 

VODOLIJA

Nadate se da ce biti kako treba i vreme je da se sretnete  sa onom koja vas ceka. Susret se nece desiti na nacin kojem ste se nadali.Nesto ce vas terati da se posvetite resenju koje bi trebalo biti trajno.

 

RIBE

Niste ni svesni sta vas ceka i sta je ono sto sledi ovog dana. Vase ce radne obaveze morati  da zastanu pred pojavom jedne osobe.Ona ce vam odvlaciti paznju sa onoga sto vas ceka  da obavite. Mada ce uslediti kritike, necete zaliti.

Stranice: 1 2