PRED OVIM ZNACIMA su desavanja koja ce ih oduseviti-OCEKUJE IH SRECA veca nego ikada!

PRED OVIM ZNACIMA su desavanja koja ce ih oduseviti-OCEKUJE IH SRECA veca nego ikada!

18. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN:

Vasa  ljubav  ce  se morati da isturi u prvi plan.Emotivno ste polje zapostavili, i sada je vreme da ga popravite. Partner vise nece pravdati vas posao i poslovne obaveze. Naucite da nije sve u novcu, nesto je i drugim stvarima.

 

BIK:

Ako ste nervozni, ne znaci da mozete svoju nervozu da prosipate okolo. Vasi bliznji su siti vase nervoze  i zato se uozbiljite. Nista vam ne znaci da budete bahati, okrenite se zivotu i radu. Okrenite se  nekim stvarima koje vas mogu  radovati.

 

BLIZANCI:

Vi ste sa jednim rakom jako zadovoljni i srecni. Niste se zapitali da li je on sa vama sretan! Gledajuci sa strane, jeste, ali onako u dusi, pomiren je da ugadja samo vama. A vi njemu, kada vas raspolozenje ponese.

 

RAK:

Vi ste najnezniji znak zodijaka i volite  najvise. Vasa ljubav je ubitacna, ogromna i bersmrtna. Kad volite, vi volite bezrezervno i spremni ste sve za partnera. A vreme je da nesto i partner ucini za vas, a ne da se vi uvek zrtvujete u ime ljubavi.

 

LAV:

Od vas se ocekuje da vasa  ljubav bude  uzajamna a ne sebicni. Za sada ste pokazali da ste spremni da ugadjate sebi a partneru zagorcavate zivot. Sit je vase ljubomore  kojom trujete vasu ljubav. I vezu koja moze biti prelepa, ako biste bili manje ljubomorni.

 

DEVICA:

Pred vama je radost desavanja i radost uzajmnih osecanja. Ne zaljubljujete se cesto, ali kad se zaljubite spremni ste da budete srecni zauvek. Spremni ste da zauvek ucinite sve da vasa sreca traje i ljubav opstane.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2