ZVEZDE U NAJAVI svakom znaku ponesto,a JEDNOM SVE najlepse!

ZVEZDE U NAJAVI svakom znaku ponesto,a JEDNOM SVE najlepse!

18. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Nece vam bas ici kako ste se nadali, ali vi ste skromni. Bicete zadovoljni svojom zlatnom sredinom i bicete opet kao da je sve najbolje. Zvezde vam drze  stranu i ne daju da posrnete.  Malo one, malo vi i sve je dobro.

 

BIK

Necete moci da okrenete napred iz dva razloga. Ili ste suvise slabi i nesigurni u sebe, ili ste suvise lenji. Zato dobro razmislite sta cinite sebi i pokazite da necete dozvoliti da i dalje budete neodlucni. Zvezde ce vam biti u pomoci, ako pokusate da se trudite.

 

BLIZANCI

Mogli biste i da ocekujete neke kritike  jer se ponasate nezahvalno. Cesto imate osecaj da vas prati sreca, jer se nekako uvek snalazite.Mislite da je to vas nacin, ali nije, i zvezde imaju udela.  I zele vam reci da vise ne smete biti sebicni i misliti samo na sebe.

 

RAK

Ako cinite sve za partnera, morace i on da ucini za vas isto.  Ili tako, ili nikako i nemojte dalje biti skupa.Odavno osecate da se ponasa sebicno, ali moracete i vi da mu stanete na put. Zvezde ce vam dati samopouzdanje, pa pokazite svoj stav.

 

LAV

Budite svesni sta vam je ciniti, da biste povratili ljubav jedne zene. Morate biti svesni i svojih pokusaja, bas kao i svojih gresaka.Vreme je da se stavi tacka na sve sto je bilo i da se okrenete napred. Vise vam zvezde nece biti u pomoci, sto se nje tice.

 

DEVICA

Srce vam je volelo i srce vam se cepalo i od srece oi od tuge. Trenutno zelite da skupite krhotine svoje  veze koja je u rasulu. Imali ste mnogo sansi  koje ste prokockali, i zvezde su na vas zaboravile. Sto se jednom pokvari, nikad nece biti kao pre.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2