CASA koju izaberes otkriva tajne tvoje ljubavne sudbine!

CASA koju izaberes otkriva tajne tvoje ljubavne sudbine!

16. siječnja 2023. 0 By Maja

CASA BROJ 2

Ti si osoba koja za ljubav cini sve. Uvijek si bi otu za voljenu osobu, mada nisi uvijek dobivao ljubav koju si zasluzio zauzvrat. Osoba si koja je uvijek vjerovala u pravu ljubav, ali koja pravu ljubav jos nije upoznala. Previse si dobar, jer uvijek pomislis da ako su tvoje emocije iskrene, da su to i emocije osobe koju zavolis

.Vrlo lako poklonis svoje srce, jer si osoba koaj zivi za ljubav. Iza tebe jesu mnoga razocarenja, ali ti nikada nisi prestao da vjerujes u pravu ljubav.

Uvijek si se nadao da i za tebe ljubavna sreca postoji.

Ma koliko razocarenja prozivio nikada nisi dozvolio da ona upravaljaju tvojim zivotom. Iza tebe jesu ljubavna razocarenja, ali zato je pred tobom velika ljubavna sreca.

Naime, pred tobo mje jedan susret koji ce mnogo toga u tvom zivotu da promijeni. Susret sa jednom osobom tebi samo veliku srecu donosi. Napokon ces upoznati ljubav kakvu si i zasluzio jer ti nikada nisi prestao da se nadas svojoj sreci.

Tebi je sudjeno da budes sretan, mada si prosao mnogo toga loseg. Jedan susret mijenja sve sto si do sada poznavao.

 

JAGODA BROJ 3

Ljubav ti nije uvijek bila vjerna pratilja, mada si ti uvijek sve cinio za svoju ljubavnu srecu. Sreca je za tebe kada pored sebe imas osobu kojoj mozes slijepo vjerovati, jer ti nikada nisi zelio da znas za lazi. Uvijek si bio iskren,  i to si naravno ocekivao zauzvrat. Sreca u ljubavi je tebe znala zaobici, jer si ti uvijek  mnogo vise davao nego sto si dobivao.

Tvoje povjerenje je bilo izigrano, ali uvijek si se nadao da cete velika sreca pogledati.

Pred tobom mozda nije najveca ljubav u zivotu, ali ona ce sa vremenom to postati. Ti ces sresti jednu predivnu osobu, ali osim prijateljstva se nece vise desiti. Dugo ce vremena proci dok i sam ne saznas da je to osoba tvog zivota. Povjerenje ti je jako bitno,  i ti ces imati dovoljno vremena da ga steknes. Osoba koju ces sresti  u tvoj zivot ce donijeti srecu koja ti je uvijek bila potrebna.

 

 

Stranice: 1 2