Device zavode, Skorpije ostavljaju,Rakovi se predaju,a samo jedan ISTINSKI UZIVA…

Device zavode, Skorpije ostavljaju,Rakovi se predaju,a samo jedan ISTINSKI UZIVA…

17. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Vreme je za nove i lepse stvari, pa i nove ljubavi.Ako niste do sada, bar od sada uzmite konce u svoje ruke. Ne dajte se da na vas deluje jedan bik  koji je stalno nervozan. Distancirajte se i pocnite izbegavati takve, jer sledi susret sa jednim veselim likom.

 

BIK

Od vas se ceka da budete  voljni da pokazete ko vas zanima. Sami ste i usamljeni jedan duzi  period i vreme je da nadjete sebi nekog za druzenje. Morate se trgnuti i ne dati da zivot ide mimo vas.

 

BLIZANCI

Polako ali zasigurno, pocinjete da se udaljavate od jednoga raka.Verujte da mu je odavno tesko sa vama. Ipak ga osecanja teraju da se i dalje nada da mozete spasiti svoju vezu. Vi to ne zelite i on ce uskoro odustati.

 

RAK

Doslo je vreme da se predate i da dignete sidra. Nadali ste se jednom blizancu da ce se smilovati na vase nezno srce.  Ovih cete dana biti svesni  da je vreme da se okrenete i krenete dalje. Bolje je predati se i prihvatiti istinu, nego se lazno nadati.

 

LAV

Niste ni svesni koliko ste bas vi pogresili, ali niste sami. Ono sto se desilo, skrivili ste oboje!Oboje ste terali po svome i inatili se jedno drugome.Bila vam je vazna cija ce biti prednost,   umesto da ste se voleli i cuvali vezu.

 

DEVICA

Poceli ste da zavodite na sve strane, a da niste toga ni svesni.Od vas se ceka da pokazete da ste svesni svoje zavodljivosti.Ne zelite da lomite nicija srca, osim jednoga. A sto se njega tice, vi samo zelite ad budete u srcu jedne jedine osobe.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2