OVAN postize USPEH, Blizanci se BOGATE, samo OVOG zodijaka OCEKUJE TEZAK PERIOD…

OVAN postize USPEH, Blizanci se BOGATE, samo OVOG zodijaka OCEKUJE TEZAK PERIOD…

16. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN:

Konacno je vreme za vas uspeh, jer odavno ste cekali. Strpljenje je bilo na vasoj strani, ali ste ulozili i veliki trud.Nikako nije mogao izostati nakon svega sto ste prosli. Ako je i bilo teskih dana, bar da  ne zalite.

 

BIK:

Verujte da je sve do vas i da neko jedva ceka na vase korake. Zato cete neke poteze sami da ucinite.Nema potrebe da vise odlazete, nego cinite za sebe sve sto je moguce. Sada je vreme za nove poteze!

 

BLIZANCI:

Ako niste sigurni sta uciniti, vi pitajte za savet. Imate malo starijeg prijatelja i znate da vam je od poverenja. Poslusajte savet i odlucite nesto u korist buducih dana. Morate sami sebi otvoriti vrata, jer cete zaraditi mnogo i vec se bogatite, polako i sigurno.

 

RAK:

Vas ceka izuzetno tezak period, pa se snalazite kako znate.Brojne obaveze su pred vama i pored problema koji ce vas dovoditi u haos. Nece to biti prvi put da se osetite sami i bez icije pomoci.  Posto ce zasluge biti samo vase, rezultat ce biti daleko sladji.

 

LAV:

Borite se da budete izvan domasaja burnih reakcija. Vas partner vas je upleo u jedan nesporazum, ali ste ga se distancirali. To sto vas ne dodiruje, i ne tice vas se. Niste ucestvovali, i ne tice vas se rasplet.

 

DEVICA:

Kada se nadju reci koje biste uputili partneru, on ih ne cuje.Kada ga dozivate on se ne osvrce i ignorise vas. Zato je vreme da ovaj period prebrodite kako znate. Presecite i udaljite se od onoga ko vas nije vredan.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2