OVAN postize USPEH, Blizanci se BOGATE, samo OVOG zodijaka OCEKUJE TEZAK PERIOD…

OVAN postize USPEH, Blizanci se BOGATE, samo OVOG zodijaka OCEKUJE TEZAK PERIOD…

16. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA:

Bice vam vazna jedna partnerova odluka i zelite ucesvovati. Verujte da se nece udostojiti ni da vas konsultuje, a kamoli uvazi vase misljenje. Sta trazite sa njim, kada nema postovanja za vas? Cemu gubljenje vremena sa onim ko vas ne smatra dostojnim sebe?

 

SKORPIJA:

Mada glumite suprotno, vase srce se raduje samo jednoj osobi.Ona to, niti vidi, niti zasluzuje, a vi ste tako uporni. Okrenite se na drugu stranu, ima neko ko zeli vasu blizinu. Lako cete otkriti sunce u jednim ocima.

 

STRELAC:

Mozda ste na potezu, ali cete ucniti pogresan korak. Vasa ce ljubav da nadvlada sumnju koja vas razdire. Necete stati dok se ne izjasnite i tacno ne saznate u kakvoj ste  poziciji i sta mozete ocekivati. Bicete skromniji nego ikada, vazno vam je bar zrno osecanja.

 

JARAC:

Svidjate se jednoj ribi i to ce biti polazna tacka za sve. Za vase emocije, prve korake i vase velike nade.Nada je ono sto vas hrani a emocija bvas tera napred. Ne plasite se, samo napred, njen zagrljaj je spreman da vas zauvek prihvati.

 

VODOLIJA:

Doveli ste sebe u iskusenje jer cinite neke sasave stvari. Odjednom ste postali nesigurni, neozbiljni i prevrtljivi. Zaljubili ste se u nekog i svoje mogucnosti razvlacite okolo.  Ne padajte u iskusenje prevare, cinite konkretne stvari.

 

RIBE:

Jednom ste jarcu uzeli srce a on ce se odvaziti da vam pridje. Nesiguran je u vase emocije, ali nece oklevati.Spremate mu toplinu zagrljaja kako vise nikuda ne bi otisao od vas. Nikuda i nikada, pa zato ste spremni i da istrpite svasta!

Stranice: 1 2