OVIM ZNACIMA dolaze najsrecniji dani:Njima SUDBINA DONOSI SRECU  kakvoj se nisu mogli nadati…

OVIM ZNACIMA dolaze najsrecniji dani:Njima SUDBINA DONOSI SRECU kakvoj se nisu mogli nadati…

16. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN:

Pred vama je vreme u kojem cete mnogo raditi. Ipak ce to biti i vreme kada cete mnogo raditi i mnogo zeleti. Sve mogucnosti su otvorene a na vama je da se one i koriste.Uzmite sve sto vam  bude po vasoj zelji.Sada je vreme za vas!

 

BIK:

Moracete da idete  za svojim zeljama i u korist  srca.Zivot je samo jedan, i to nemojte zaboraviti.Dok dlanom o dlan, pola zivota je proslo  nesvesno. Zato ovu polovinu  zivota iskoristite kako treba i kako biste zeleli.

 

BLIZANCI:

Vi ste uporan borac, pa kako ste bili lose, sada ste odlicno. Najvise morate biti zahvalni sebi i svome trudu. Vasa ce vas situacija  terati da se radujete i da se izborite za svoje ciljeve. Vasa  je upornost ogromna ali necete  stati.

 

RAK:

Do sada ste znali sta  i kako ali gubite snagu , jer ste na ivici. Borili ste se, padali ste i ustajali, ali sada ste nemocni. Vasa  situacija je sada beznadezna, i  sebe  cete staviti pred izbor. Da skupite snagu z jos jedan pokusaj ili da potonete skroz.

 

LAV:

Konacno sledi sreca kakvoj se niste nadali. Vasa ce ljubav da vas  ucini srecnikom, a da niste to ocekivali od sudbine. Do sada  niste  bili  miljenik srece, ali sada cete postati. Sve lepo ce vas snaci, kao da vam jer sudjena sreca.

 

DEVICA:

Sebe cete  dovesti u iskusenje, pa cete biti u nedoumici. Necete znati sta biste pre, a na vas ce cekati sve. Ne samo obaveze, nego i partner i njegovi prigovori. Cemu vise duljiti  ono sto nece dovesti dobrome?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2