OVIM ZNACIMA dolaze najsrecniji dani:Njima SUDBINA DONOSI SRECU  kakvoj se nisu mogli nadati…

OVIM ZNACIMA dolaze najsrecniji dani:Njima SUDBINA DONOSI SRECU kakvoj se nisu mogli nadati…

16. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA:

Konacno cete docekati svojih pet minuta.Zaljubicete se i ovo ce biti vasa najveca ljubav.  Vama ce sudbina  podariti srecu  o kojoj niste ni sanjali.I vreme je de vasa sreca ocitavana vasem licu, kao vi na ogledalu.

 

SKORPIJA:

Nikako da se krecete stazom koja vam se nudi.Uvek imate preke staze i idete drugim putem.  Zato cete se stalno vracati na pocetak, i vasa emocija ce se  menjati kao vreme. Sada je red da se vase emocije ustale i da vidite cemu vode.

 

STRELAC:

Zurili ste u susret emocijama, a sada zurite u susret samo sreci. Ona ce vas bacati u bure i oluje, ali i na mirne luke. Tako je sa ljubavlju,  pa cete i sami biti neko ko ce se talasati ovih dana. Vreme je da se vasa sreca zatalasa ali svuda okolo vas.

 

JARAC:

Vasa ljubav ce znatno da se popravi i da  vas  povede lepom stazom. Partner  ce se konacno opredeliti za vas, jer vasa je ljubav pouzdana. U zadnjem ce trenutku da shvati sta se zbiva i da  da vas lako moze izgubiti.Zato ce se  prilepiti za vas i pocece vas ceniti i voleti.

 

VODOLIJA:

Vasa sreca je  pod znakom pitanja a sanjate  je. Odavno je zelite sa  jednom jedinom osobom. Nikako da vam se srede  misli i da vase zelje postanu stvarnost.  A sada se menjaju stvari i vasa se sansa ukazuje, pa je iskorstite.

 

RIBE:

Reka vase ljubavi je za sada bistra, jer tek se izbistrila. Vase srce kuca zarom  koji vam gori u pogledu jedne osobe. Sredili ste svoje emocije, utiske i vreme je da svoju vezu ucvrstite.Oboje  ste se prizvali pameti!

Stranice: 1 2