UTORAK donosi burna desavanja na polju ljubavi, JEDNOM sve NAJLEPSE…

UTORAK donosi burna desavanja na polju ljubavi, JEDNOM sve NAJLEPSE…

16. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Nalazite se na kraju jedne  zivotne etape, i vreme je da predjete u novu. Partner ce vas  navesti da staneste na ludi kamen, a da necete ni reagovati. Sve ce se desiti tako spontano i brzo i dok se oboje snadjete, zivot ce vas zauvek spojiti. Srecnik ste dana.

 

SKORPIJA

Nikako  da se opredelite za nove korake, a moracete. Vec ste se dugo osamili i ne mislite da zivot tece i dalje. Dok vreme tece, konacno ce vam danas doneti jednu novu  odluku da ubrzate neke stvari. Nekog cete sresti.

 

STRELAC

Partner zna da ste slabi  na ljubav prema njemu i cini sve da mu ispunjavate svaku zelju. Vreme je da se okrenete  napred i dobro razmislite o svemu. Danas vam mora odgovoriti da li vas voli, ili je sa vama samo sto se oseca kao princeza kojoj se ispunjavaju zelje?

 

JARAC

Vasa sreca ce da bude nesto vrlo varljivo,  i skoro pri kraju. Moracete nesto da ucinite i da se ponasate  kao borac. Morate uspeti da spasete poljuljanu srecu i radi nje da ucinite sve.Cak i ono sto nikada ne biste u drugacijoj situaciji.

 

VODOLIJA

Imate dogovor sa jednom osobom, ali ce vas izneveriti. Vreme je da se uverite sta cete i kuda vas vode  dalji tok. Svakako cete biti razocarani, ali cete  morati da se ponasate dostojanstveno.

 

RIBE

Niste se predali, kada ste lako mogli, a danas cete se predati  tuzi. Vas partner ce laskati svima osim vas,  a vas ce jesti ljubomora. Zasto se niste snasli  kada ste trebali, i zasto tek sada necete da se okanate ljubomore i pokusate spasti  svoje polje ljubavi u propadanju?

Stranice: 1 2