Za sedam dana slede promene: Zivot ovog zodijaka se MENJA IZ KORENA!

Za sedam dana slede promene: Zivot ovog zodijaka se MENJA IZ KORENA!

16. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da prihvatite sve sto morate, a da racunate kao da ce vas pratiti sreca. U danima koji slede, samo ce vam optimizam pomoci.  Mislite pozitivno i mora biti sve kako treba. Ako samo i na trenutak pomislite drugacije, sve ce propasti sto ste hteli.

 

BIK

Srce vas vodi napred u nova svitanja i nova nadanja.Na putu ce vam se naci jedan  blizanac, a vi cete poci za njim. Gledajte da istrajete, ali se nemojte predavati na prvim preprekama.Sve dok je nade u vama, imate sansu da ga osvojite.

 

BLIZANCI

Vas zivotni put ce se sasvim slucajno ukrstiti  sa zivotom jednog bika.Od vas se ceka da trajete, i da budete  neko ko ce mu dati sansu. Zasto i ne biste, kad ce se i on nadati da cete se zaljubiti u njega, kao i on u vas?

 

RAK

Samo vas put moze da vas  vodi napred ka jednoj devici. Srescete je u drustvu svoga poznanika i probudice vase interesovanje.Vreme je za nove planove i nova desavanja.Sve ce zavisiti od vas, ako budete uporni kao obicno, imacete zajednicke zelje.

 

LAV

Vreme je da se nesto menja u vasem zivotu i to nesto veliko. Vreme je ad se vas zivot promeni iz korena , i da krenete drugom stazom. Uskoro cete biti i mirni i spremni da krenete dalje, u novi zivot. A do tada cete sve sto je bilo da potisnete u davnu proslost.

 

DEVICA

Odavno tezite promenama, ali niste spremni. Bar ne za one velike koje bistze i morali da ucinite. Ponasate se kao da ste se predali, a da vase srce ne zna da jeste. Vreme je da dignete glavu i krenete put svoijih planova.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2