Za sedam dana slede promene: Zivot ovog zodijaka se MENJA IZ KORENA!

Za sedam dana slede promene: Zivot ovog zodijaka se MENJA IZ KORENA!

16. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Ako biste i mogli da se nadate  svojim  boljim danima, neko ce vas obeshrabriti. Vreme je da se okrenete boljim stvarima i da oterate iz srca strah. Zasto ste dozvolili da vas neko bas toliko portemeti u vasim planovima?

 

SKORPIJA

Igrate ulogu da ste najvazniji u svemu, i svakako na visokoj nozi.Problem nije sto ste druge ubedili u to, nego ste i sebe.Ako nastavite i dalje da lazete sebe,  lako biste mogli da ponovo pogresite. Spustite se na zemlju, ovo je zivot!

 

STRELAC

Kako se okrenuti boljim danima i boljim koracima, i kako doneti taj korak? Vreme je da se okrenete od onog sto je bilo i krenete dalje. Stegnite srce, zakopajte proslost i krenite u nove dane.Vas ceka neko, samo to ne znate.

 

JARAC

Korak po korak i vreme je da se vase  srce uveri u bolje. Od vas zavisi sta cete preduzeti ovih dana. Neko vam na svaki nacin govori da vas voli, a vi ste slepi kod ociju. I da vidite sta vam govori, i da vidite ko vam to zeli reci.

 

VODOLIJA

Postali ste vrlo vazni, ali ne znaci da ste najvazniji. Jedan jarac vas je ocarao i ubedio da smete da se ponasate bezbrizno.Vase je srce jako osetljivo i mada se plasi vecih promena, nada se da ce biti kako treba.

 

RIBE

Ako ste do sada nekako plovili, vreme je da se okrenete i pogledate iza sebe. Sto se vas tice, moracete da pogledate i ispred sebe. Dobro se saberite sta cinite, koliko mozete i dokle mislite tako? Ima li odgovora sa druge strane, ili  su zalaganja, kao i osecanja, samo vasa i sa vase strane?

Stranice: 1 2