Ako ste rodjeni u OVOM ZNAKU, znajte da ste neko kome je SUDBINA NAMENILA da NAJVISE VOLI, ali i NAJVISE PATI!

Ako ste rodjeni u OVOM ZNAKU, znajte da ste neko kome je SUDBINA NAMENILA da NAJVISE VOLI, ali i NAJVISE PATI!

17. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN:

Sto se tice emotivne strane, vi ste dosta realni i ravnodusni.Niste  od onih  koji svoje emocije kriju ali niste ni tako otvoreni. Vise ste za realne situacije, i ciste i jasne trenutke. Sto je, tu je i to je ono sto je!

 

BIK:

Vi ste dosta emotivnii sazaljivi, ali onako u dubini duse.  Vose prikrivate emocije u dibini duse i razumete scvakoga. Ali kada se trebate pokzati na delu i biti od saradnje, vi povlenite. I  pocnete se ponasati kao prav grubijan.

 

BLIZANCI:

Volite vi partnera, ali gledate da vama bude dobro u svakom slucaju. Vi se dovijate na svaki nacin i na svaki nacin pokusavate da vam bude dobro. Cesto se desava da vas osude kao lukavo i sebicno bice. Vama je vazno samo ad bude u korist oboje, briga vas da li je nacin grub ili emotivan.

 

RAK:

Niste jaki kako zelite, ali se ne zalite ni kada ste slabi suvise. Vi ste najemotivnji znak  zodijaka, i ne znate drugacije.Kad volite cvetate,  kad patite placete i to se vidi na kilometar. Sudbina vam je namenila da najjace volite, ali se zna; ko najvise  voli, i njegova je patnja najjaca, pa su vam suze vece od ljubavi!

 

LAV:

Znate vi da budete na obe strane i tamo i ovamo. Vasa su osecanja tako stalozena, kad mirujete, murujete ko da vas nije. A kada ste u vezi, vi ste zeljubljeni da svi znaju, jer se volite hvaliti. Ponaate se kao pravi kralj lav!

 

DEVICA:

Cesto znate pokazati da ste  prava kraljica, ali kada se zaljubite. Ipak  ste od onih koji se  isto tako znaju grubo ponasati. Vi ste neko ko smatra da sve moze, i kada se raduje i kada se ljuti.Znate biti  nezni, i oholi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2