Evo sta  ce SVIM ZNACIMA da se DESI na polju LJUBAVI u narednom periodu-LJUBAVNA MAGIJA VLADA njihovim zivotima!

Evo sta ce SVIM ZNACIMA da se DESI na polju LJUBAVI u narednom periodu-LJUBAVNA MAGIJA VLADA njihovim zivotima!

17. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN:

Sebe cete dovesti u losu poziciju, pa cete se zameriti partneru. Delovace kao da ste mu stali na zulj, a da toga niste svesni.  Na jednu suzu cete tek postati svesni sta ste ucini. Bice kao da ste bacili senku na magiju koju ste imali.

 

BIK:

Od vas svi ocekuju mnogo a vi dajete ispod minimuma. Sta je uzrok tome, i koji razlog, to znate samo vi.Bliznji vam zele izaci u susret a vi jedino ne cinite nista. Kao da vam je ljubav na mrtvoj tacki, niti sta zelite, niti pokusavate da pozelite.

 

BLIZANCI:

Vasa ljubav ovih dana bice kao zabranjena tema. Pred vama je nesto krupno o cemu ne zelite da govorite. Ne, bar za sada i sebe cete  tako drzati na distanci od partnera.Da li je partner nesto zgresio, ili vi planirate nesto sto jos ne zelite otkriti?

 

RAK.

Vasa veza trpi zatisje i to je ono sto nista nece promeniti. Vama se desavaju iste stvari u poslednje vreme. Mozda je to samo nema najava kraja, u vezi koj vec propada. Bilo je lepo dok je trajalo, i sada je neminovno ono sto je!

 

LAV:

Vase emocije ce se srediti tek kasnije, sada je vreme da ih imate. Ne moraju biti sabrane, kada su poletne, i vi ste. Sada vlada neka cudna magija i oboje ste pod njenim utiskom. Imacete kada razmisljati, sada uzivajte u svemu.

 

DEVICA:

Ako mislite da ste srecniji od drugih, verujte da niste. Samo je vas osecaj srece pomesan sa magijom trenutaka, pun poleta i zanosa. Zaneti tim poletom, nevidite dalje od para jednih toplih ociju. I sreca i tuga, samo su osecaj trenutka.

Nastvak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2