IZABERI CIGANSKU KARTU i DOBICES SAVJET koji se tice TVOJE SRECE do KRAJA JANUARA!

IZABERI CIGANSKU KARTU i DOBICES SAVJET koji se tice TVOJE SRECE do KRAJA JANUARA!

17. siječnja 2024. 0 By Maja

KARTA BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek zeljela da se izbori za svoju srecu, ali previse prepreka je bio na tvom putu. Nije ti uvijek lako jer ti si neko ko pokusava sve da ucini kako bi bio sretan, ali kao da ti sreca u inat okrece ledja. Vrijedna si osoba koja zna da se bori, ali i neko ko je mnogo emotivan.

Svaki poraz tebe mnogo povrijedi, ali to ne znaci nikad da ces ti odustati od svoje  potrage za velikom srecom. Inace nisi osoba koja odistaje, ali i tebi je ponekad previse svega. Karta koju si izabrao daje ti savjet koji se tice tvoje srece do kraja januara. Savjet je da moras malo da popustis i da se posvetis divnim stvarima koje se desavaju oko tebe, ali ti kao da ih ne primjecujes.

Mnogo toga lijepog se desava u tvom zivotu, ali tvoja zelja za velikom srecom ti ne da mira da se fokusiras na to. Sreca ce tebi do kraja januara stici i ti ces uspjeti da ostvaris sto si naumio, ali poraze ne smijes previse uzimati srcu.

Pred tobom su desavanja koja ce ti donijeti samo dobro, ali to si naravno iskreno zasluzio. Pred tobom je sreca koja ce ti znaciti mnogo jer do kraja januara mnogo toga ce da ostvari u tvoju korist. Sreca je tebi jako bitna, ali oko tebe se desava tolik toga lijepog na sto moras malo vise da obratis paznju. Sreca ce stici do tebe, ali i kada dodju porazi ne odustaj kao sto nisi ni do sada. Do krjaa januara uglavnom sve ce da ti krene na bolje.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2