LAV, RAK, OVAN: Ova TRI znaka ce moci da kazu da je ovo SEDMICA OSTVARENJA ZELJA!

LAV, RAK, OVAN: Ova TRI znaka ce moci da kazu da je ovo SEDMICA OSTVARENJA ZELJA!

17. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN:

Svoje radne obaveze ste postavili  na dobar nivo. Zato ste sada dosta zadovoljni. Uz to, vase emotivno polje je bolje od svega, i lepse nego ikada. Ladno mozete reci da su vam sve zelje ostvarene.

 

BIK:

Idete  laksim putem da dodjete do bolje zarade. Stedite se, a svoje  zelje da imate vise, smatrate neispunjenim. Pazite  da odrzite i ovo sto imate, jer ne mislite zrelo. Bolje je ne raditi, nego raditi a trositi nemlice.

 

BLIZANCI:

Sebicno se trpate  u bolje situacije ali ih ne znate da iskoristite. Okrenite se ozbiljnijim stvarima, vreme je za njih.Nemojte da tudje poene koristite za sebe.  Uradite nesto sto ce biti samo vasom zaslugom, i vasim licnim trudom!

 

RAK:

Vase su zelje konacno ostvarene  i sve sto imate pokazati i reci, bice osmeh. Bice to osmeh srece i vreme  vaseg trijumfa. Kod vas je krenulo sve, pocev od obaveza pa sve sa emocijama.I sada osecate stvarnu i iskrenu srecu.

 

LAV:

Osecaj ljubavi ce  vas poneti do jednoj strelca. Verovali ili ne, i on vas zeli da sto pre sakrije od svih drugih. Najradje bi vas u svoje srce ali se plasi da ga ne odbijete. Verujte da vas zeljno ceka i da je sreca vas obostrani saveznik.

 

DEVICA:

Ako ste se hteli raspravljati, to partner nece dozvoliti. Sitnice su sitnice, ali neke krupne stvari prave problem. Dobro sve razmotrite i vidite sta vam je ciniti.  Bolje je zakopati ratne sekire i vreme je da krenete put razumnih resenja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2