Pred ovim znacima je NAJVECA TUGA do sada! Sve se MIJENJA jer donose POGRESNE ODLUKE!

Pred ovim znacima je NAJVECA TUGA do sada! Sve se MIJENJA jer donose POGRESNE ODLUKE!

23. siječnja 2024. 0 By Maja

Pred ovim znacima je velika tuga koja ce im slomiti srce. Donose odluku koja ce njihov cijeli zivot da promjeni iz korijena. Oni ce se zbog svoje odluke mnogo pokajati.

BLIZANCI

Vi ste zodijak koji je uvijek cinio sve za svoju ljubavnu srecu. Vi ste zodijak koji voli cijelim srcem ali i neko ko je uvijek iskren prema voljenoj osobi. Vama  veza u kojoj se nalazite znaci sve, ali u zadnje vrijeme vas prate veliki problemi koje ne znate kako da rijesite. Vama je jako bitno da u vasoj vezi vlada velika harmonija. Nazalost u zadnje vrijeme vise je nesuglasica nego srece u vasoj vezi.

U narednom periodu vi cete da upoznate jednu osobu koju cete na prvi pogled poceti da obozavate. Vrlo brzo cete zaboraviti na sve probleme koji vas prate, ali nazalost i na vaseg partnera. Niste skloni prevari, ali toj osobi prosto necete moci da odolite. Ipak vrlo brzo cete uvidjeti svoju gresku, ali i vas partner ce u medjuvremenu sve saznati. Mnogo cete se pokajati zbog svoje greske, ali nist vise necete moci promjeniti.

Voljena osoba gubi povjerenje u vas u zauviek vam okrece ledja.Vi cete u buducnosti pokusati sve kako bi se vratili vasem partneru ali oprostaj ne ocekujte. Pred vama je velika tuga jer cete shvatiti sta ste izgubili. Vama je sudjeno da patite zbg svog parntera jer takvu osovbu vise necete sresti.

Istina je da su problemi pratili vasu vezu, ali to nece biti razlog da se upustate u nesto novo. Vasa avantura sa osobom koja ce vas oduseviti mnogo ce vas boli kostati. Vi donosite odluku koja ce cijeli vas zivot da srusi i sa tom odgovornoscu vi cete morati nauciti da zivite.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2