U narednim danima, JEDAN znak MORA DA SE POMIRI sa time da je DAO SRCE I LJUBAV osobi KOJA GA NECE VOLETI!

U narednim danima, JEDAN znak MORA DA SE POMIRI sa time da je DAO SRCE I LJUBAV osobi KOJA GA NECE VOLETI!

17. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN:

Osecate se polaskanim zbog osecanja svoga srca. Nose vas jednoj neznoj osobi, a da se i ne nadate njenoj ljubavi. Ovi dani ce vam doneti uzvracena osecanja.A vi gledajte da se  vasa ljubav produzi i dalje i da uzvratite istom merom.

BIK:

Imate odredjen stav prema  emotivnoj vezi i tu ste jako tvrdoglavi. Imate neke principe koji vas vode i ne date se! Vi ste principijelna licnost i kada zakocite,  nema popustanja. Vasa ce vas ljubav nositi, ali samo u granicama koje partner nece prekoraciti.

 

BLIZANCI:

Ono sto se od vas ocekuje, bice jako vredno i ljubavi i paznje. Bicete nagradjeni za ljubavi uzajamno pozrtvovanje.Vas ce se partner ponositi vama, a da necete smatrati nista cudnim.  Kod  vas se to podrazumeva.

 

RAK:

Zavoleli ste nekoga ludo i gorite zarom ljubavi  jer ste brzo zavoleli. Na zalost, moracete priznati sebi da ste srce dali pogresnoj osobi. Nekome ko vam nece uzvratti i ko vas nece nikada voleti.Za vas ce biti manje bolno, da se sto pre povucete.

 

LAV:

Nikada niste svesni situacije koja vas  opominje, a takvih ste vec imali do sada. Ne jednom, imali ste ih vise puta. I ovi dani se nece pokzati kao ohrabrujuci. Zato se osvrnite oko sebe i trazite i razlog tome i uzrok.

 

DEVICA:

Vas potencjalni  suparnik ce vas  uciniti ljubomornim i svoje ce korake da pojaca. Zeli vam prkositi i biti  neko ko ce zeleti vase suze. Do sada ste  nekako odolevali ali vise necete moci. Osecate da je vreme  da se predate.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2