Cetvrtak za dva znaka najlepsi, a neki ce jedva cekati da sto pre prodje!

Cetvrtak za dva znaka najlepsi, a neki ce jedva cekati da sto pre prodje!

18. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Mozda je bas pred vama lep dan kojem se ne nadate.Od vas se ceka da budete verni svome osecaju za bolje. Ne dajte da vas nada  napusta, bas kad se trebate nadati najvise.Budite optimista.

 

BIK

Vreme je da se udruzite sa nekim i probate naci zajednicka resenja. Od vas se ceka  da kazete sta cete i sta vas vodi vasem planu. Zato budite obzirni i pokazite  da cete znati kako da se postavite.

 

BLIZANCI

Pred vama je vrlo tezak dan jer se osecate iscrpljeno.Osim toga morate nesto da pokazete kako biste znali svoj pravac. Odredite sebi sta vam je ciniti, mada nemate snage  da pravite nove korake. Zato cete jedva cete zeleti da ovaj dan prodje.

 

RAK

Vasa sreca nije na pomolu, ali imate nadu u dobar ishod stvari. Neke su stvari na pomolu, i prosto iz dana u dan, nadate im se. Ako vam ovaj dan bude opravdao vase nade koje gajite, verujte da ce sve biti kako treba.

LAV

Jedan ce vas  jarac pokusati da spreci u necemu.Gledajte da vas ne preduhitri on, vec vi njega preduhitrite. O sebi ima visoko misljenje kakva imaju svi zavodnici. Budite onaj ko ce da ga zavede, da ni okom nije trepnuo.

 

DEVICA

Vasa prica tece i vreme je da i potraje. Vasa ce emotivna sreca tek da procveta, i vreme je da se okrenete  njoj. Verujte da ce ovaj dan da bude jedan od njlepsih, bas zbog teme koju cete danas zapoceti. I smatrajte se srecnim zodijakom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2