Izaberi LEPTIRA i saznaj je li ti kraj januara radostan ili tuzan?

Izaberi LEPTIRA i saznaj je li ti kraj januara radostan ili tuzan?

24. siječnja 2024. 0 By Lala

Leptir je simbol slobode, leta, odluka koje  nas vode u nova sutra…Ako zelite saznati sta  vam donosi kraj januara, vi samo izaberite jednog leptira, od ponudjena tri.Saznajte sta vas ceka, ljubav, sreca ili tuga…

AKO STE IZABRALI LEPTIRA BROJ 1

Vi koji ste izabrali leptira pod rednim brojem jedan, uzeli ste prvog ponudjenog leptira.  On je zute boje, ali ne u celini, jer preovladavaju i neke druge boje koje se cisto prelivaju kroz tu zutu boju. Posto se zna da je zuta boja, boja ljubomore, ipak je prelivena i nekim drugim bojama.

Jasno govori da ce vasa desavanja da se odvijaju mnogo raznoliko. Zbog neceg oko vas gusice vas veliki osecaj  skrivene ljubomore. Kao da cete biti vrlo zavidni na sve oko sebe, pa i na neke prijatelje srecnije od vas.

Vasa ce ljubav da pretrpi velike oscilacije i da se jedva izbori za opstanak. Vreme je da se udruzite sa jednim kolegom i da zapnete svim snagama da radite.Krajem meseca cete se morati  spremiti za izdatke koji slede. Vreme je da se srede vase misli, i da znate da se morate izboriti kao neko  ko ce biti sposoban da odvoji emotivno od radnog polja.

Bicete ljubomorni  na partnera, na njegov uspeh i ono sto ga svi gledaju. Paravicete ljubomorne scene, ali verujte da vam to nece pristajati. Cak i vas partner ce osecati  radost u drustvu koje ce ga prihvatiti.Nebitno je da li ce to biti zensko ili musko drustvo, a li svakako da morate spreciti ljubomoru.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2