IZABERI MAGICNU KARTU: Saznaces ceka li te RASKID,BOL,NOVAC ili FATALNA LJUBAV!

IZABERI MAGICNU KARTU: Saznaces ceka li te RASKID,BOL,NOVAC ili FATALNA LJUBAV!

18. siječnja 2024. 0 By Maja

KARTA BROJ 1

Ti si osoba koja voli cijelim srcem i koja je uvijek to cinila. Sa tudjim osjecanjima se nikad ne igras jer ti si neko ko cijeni ljubav. Mnogo volis svog partnera. Mada u vasoj vezi postoje manji problemi ti se trudis da da sa voljenom osobom budes samo sretan.

Veliko povjerenje imas u svoju voljenu osobu ali karta koju si izabrao otkriva da ce to povjerenje biti sruseno. Tvoj patner ce napraviti jednu veliku gresku preko koje neces moci preci. Pred tobom su desavanja koja ce ti slomiti srce jer pred tobom je raskid koji ce promjeniti sve. Ti ces se morati pomiriti sa tim da nisi jedina ljubav u partnerovom zivotu jer ti ces saznati sve. Nazalost raskid koji je pred tobom rusi cijeli tvoj svijet kojeg si tako dugo gradio.

 

KARTA BROJ 2

Ti se mnogo trudis da ostvaris svoje poslovne snove i niko te u tome ne moze zaustaviti. Osoba si koja je uporna i koja je uvijek spremna da se izbori za ono sto zeli. Ti si neko sa velikim ambicijama, neko ko je uvijek zelio da postigne sto vise u svom zivotu. Ali nazalost tebe ne ocekuju dobre vijesti.

Karta koju si izabrao otkriva da se tvoji planovi i snovi nece ostvariti. Pred tobom je velika tuga jer ono sto si sebi zamislio neces uspjeti postici. Uzalud ce biti sav tvoj trud jer pred tobom su desavanja koja ti ne donose dobro. Moraces da se suocis sa gubicima umjesto sa velikim dobicima za koje si se toliko trudio. Velika sreca ti nece biti naklonjena.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2