LAV SRECAN, Skorpiji LEPE STVARI, Ovnu i Jarcu dolaze BOLJI DANI posle mnogo suza…

LAV SRECAN, Skorpiji LEPE STVARI, Ovnu i Jarcu dolaze BOLJI DANI posle mnogo suza…

24. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN:

Mnogo ste radili i mnogo ste imali i losih situacija. Imali ste i mnogo stresnije situacije, a ne mozete sakriti ni da ste patili. Na vasu srecu , slede vam bolji dani.Mada posle mnogo suza, ipak cete se radovati.

 

BIK:

Mislite da ste  zasluzili radost koju ce vam prirediti partner. Vasa ljubav ce doci do izrazaja a u momentu ce poteci vasa osecanja.Imate osecaj kao da ste se u momentu zaljubili i u momentu svesni da volite iskreno. Dani pred vama ce biti vreme ljubavi.

 

BLIZANCI:

Ne znate sta zelite ali je vreme da pokazete. Partneru  ce vasa osecanja koja cete pokazati, buiti na radost. Vasa sreca  ce biti zaista na nivou, i tu nema pogovora. Cak i da su stvari drugacije, necete moci  odoleti osecanjima svoga srca u trenutku.

 

RAK:

Vasa upornost u svemu prevazilazi sve vase granice.Razapeti ste na sve strane i zelite da sve stignete i da nista ne zapostavite. Vasa radost ce  konacno naci svoje mesto, zbog onog sto vam sprema partner.Bice to izraz njegove ljubavi i zahvalnosti za vase zrtve.

 

LAV:

Mnogo  se nadate da ce vas neko pogledati, jer ste osetili signale.Vase srce  kuca vec zarom jer se osetilo voljenim. Vasa sreca je lepa i sada osecte da je dostizna. Vasa je radost ogromna i slede vam lepi dani.

 

DEVICA:

Od vas zavisi da li cete biti zadovoljni ili ne. Vasa osecanja  zele da vam upotpune ove  lepe dane pune ocekivanja. Pred vama su dani koji ce vas  radovati dodatno. I vi cete  uspeti da odrzite tu normalu.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2