Odlucujucih pet dana za pet znakova: Morace igrati na SVE ili NISTA!

Odlucujucih pet dana za pet znakova: Morace igrati na SVE ili NISTA!

18. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Naredni dani ce biti nesto vrlo izuzetno za vas. Moracete da se dovijate na sto nacina, kako biste sacuvali ono sto imate. Naravno da je to trenutna vasa sreca i vas mir koji zelite da se odrzi i dalje.Probajte da cinite i ucinite bas sve!

 

BIK

Osecate da gubite i da cete biti na gubitku, ako ovako i nastavite. Zato ce vase srce da zaigra na velike  promene.  Njih se plasite jer nemate samopuzdanje, ali cete morati. Ovih pet dana ce za vas da budu dani vasih odluka, na sve ili nista!

 

BLIZANCI

Ne dajte da vas hvata tuga, ali ce vasa sreca da bude i dalje na cekanju. Niste vi bas toliko ni azurni, pa se nemojte previse ni nadati. Vasa je sreca samo da se  drzite svoga partnera i probate da mu pokazete zahvalnost. Da nije njega, propali biste!

 

RAK

Osecate da se radi o velikim stvarima i da vas zivot sada stoji na velikoj odluci. Ono od cega zavisi ostvarenje, nije do vas, tako da morate malo cekati. Radi se o necemu vaznom, ali do ostvarenja cete cekati par dana.

 

LAV

Bicete drugi znak u nizu  koji ce za narednih pet dana morati da resi nesto vazno. Zato se osecate lose i kao da ste pod pritiskom. Lakse vam je kada nista ne cinite u takvom stanju, a moracete.  Pred vama je rizik na nista ili sve!

 

DEVICA

Hteli ste da konacno  okoncate i svoj status i svoju emotivnu vezu.Do skora ste pomisljali na sve, pa cak i na raskid. Taman kada ste odustali, partner je ponovo poceo da pravi stare greske. Vreme je na vasu veliku odluku, dobiti sve, ili izgubiti  sve!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2